České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Velo Test Fest 2015 - testování kol pro veřejnost již v druhé polovině dubna!

Když nevíš, tak to zjisti, když víš, tak se ujisti. Nikde jinde a nikdy jindy nenajdeš na jednom místě tolik kol od tolika značek, která si můžeš půjčit a vyzkoušet. Letos je jich na Velo Test Festy registrováno více než 500! A z významných značek kol, prodávaných v České a Slovenské republice, tu nebude chybět nikdo.

 

Prvníletošní Velo Test Fest se uskuteční v Autocampu Olšovec v Jedovnicích u Blanska 18. dubna, české dějství se pak koná o týden později, v sobotu 25. dubna na plochodrážním stadionu ve Slaném. Po obě soboty jsou připraveny testovací okruhy, na nichž lze vybraná kola porovnat. Ze zkušenosti vyplývá, že za celý den lze vyzkoušet asi devět různých kol, to pak už ale trochu leze do nohou. Za zkušenost ale stojí naplno se vrhnout do reje firemních stánků a přívěsů a zkoumat, prohlížet, ptát se a jezdit a jezdit.

 

 

Můžete si tu vyzkoušet kolo, ke kterému byste se jinak nikdy nedostali i kola, mezi nimiž váháte při výběru nového vybavení. Najdete tu kola horská, pevná i celoodpružená se všemi průměry kol, pro mnohé může být zajímavou zkušeností první setkání s kvalitním silničním speciálem.

 

Pro účast je nezbytná předregistrace na www.iVelo.cz/testfest