České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Veletrh FOR OUTDOOR začíná již tento pátek

Jarní výstava vybavení a potřeb do přírody – FOR OUTDOOR se po loňské premiéře začíná řadit mezi významné sportovní akce svého druhu!

Na ploše 4200 m2 se ve dnech 5.-7. 4. 2013 představí na 50 firem s více jak 140 outdorovými značkami.

Kromě ochutnávek energetických tyčinek Chempanzee, zde budete moci vyzkoušet nejen energetické žvýkačky Bitters,ale i expediční stravu z nabídky Expres Menu. Ve stanovém městečku je připravena k prohlédnutí celá řada stanů, spacáků a karimatek značek Ferrino, Husky, Jurek, Pinguin, Vango, Hilleberg, které si budete moci rovnou zakoupit na místě.

K firmám, které se výstavy účastnily v loňském roce - Acron, Kronium, Corazon, TransAlpinus, Potten&Pannen, Moris, R-Sport, NIKWAX, SOS lahve,..... se letos přidaly firmy jako např. Asolo, Tilak, Warmpeace, Alpi Sport, Direct Alpine , Summit Trade, Sport Schwarzkopf, LitexPress, Boll ,Jitex, prostřednictvím kamenného obchodu Matum Alpine zde jsou zastoupeny značky Salewa, Petzl, Carrimor,MSR,Gerber, Victorinox, Seal-Line, Platypus,..

V rámci doprovodného programu proběhnou závody v boulderingu Prague Open Bouldering – v sobotu 6. 4. – děti, v neděli – dospělí (více na: http://www.fitstudiojitka.cz/clanky/lezecke-zavody/prague-open-bouldering)

Pro příznivce slackline je jméno GIBBON zárukou nejen kvalitních závodů, ale i exibicí na slacklinech upevněných ve výšce 7 metrů.

2nd Gibbon Trickline Contest (více na http://www.gibbon-slacklines.com/cz/novinky/top-novinky/sezona-2012.html).

Velmi zajímavým exponátem akce je určitě i TATRABUS cestovní kanceláře ADVENTURA, jehož základem je podvozek Tatrovky z Dakaru, na kterou byla v roce 2008 namontována autobusová nástavba. Jedná se o jedinečné expediční vozidlo určené pro unikátní výpravy do posledních divočin Evropy, Afriky i Asie.

Promítání toho nejlepšího z filmového festivalu Expediční kamera bude probíhat již od pátku v sále číslo 2.

Návštěvníci FOR OUTDOORU mohou zároveň navštívit 4. ročníky jarních veletrhů FOR CARAVAN (www.forcaravan.cz) a FOR BIKES (www.forbikes.cz)

Více informací o veletrhu FOR OUTDOOR na webu: www.foroutdoor.cz