Vaření venku a bez problémů
K vaření kromě vařiče je bezesporu potřeba nádobí. Svoji oblibu mají lehké kempinkové sety, zejména z nerezového materiálu. Jak už je obvyklé, kromě výhod, jako je malá hmotnost a dobrá omyvatelnost mají i svoje "mouchy". Zejména nezkušení začátečníci nebo mladé dámy, zvyklé na robustní kuchyňské nádobí, nadávají na snahu potravin se v tomto nádobí připalovat, potažmo pak nadávají na nádobí samotné.
Je třeba si uvědomit, že kuchyňské nádobí je ze silného plechu. Často je opatřeno až sedmi milimetrovým tzv. termálním dnem, které perfektně a stejnoměrně rozvádí teplo. Nízkotlaký hořák kuchyňského sporáku, popřípadě elektrická varná deska vytvářejí další podmínky pro klidný, stejnoměrný ohřev.Tomu 0,3 mm tenký plech kempového nádobí v kombinaci s agresivním plamenem moderního outdoorového vařiče nemůže konkurovat.
Prohlédněte si nabídku sady antiadhézního nádobí firmy VAR.
Zdroj: www.var.cz