České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Rocky Camp (5. ročník)

Vážení účastníci Hannah Rocky Campu, děkujeme za vaší účast a věříme, že jste si všichni odvezli z rakouského Bad Goisern plno zážitků. Počasí nám oproti loňsku více než přálo. Letošní Hannah Rocky Camp opět přinesl novinky jak v podobě nových cvičných cest ve výcvikovém areálu horských vůdců společnosti Outdoor Leadership, tak i např. v podobě zcela nové zajištěné cesty v Hallstattu. I zájemci o skalní lezení si užili blízké areály s mnoha cestami různých obtížností. Již nyní se můžeme těšit na příští, šestý ročník Hannah Rocky Campu, který se opět uskuteční v Bad Goisern v červnu 2011. Letos v létě by nově měla být přistavena těžší varianta zajištěné cesty na Drachen Wand jako doplnění stávající cesty a také zcela nová u Ebensee.

Zde najdete malou fotogalerii.

 

HANNAH ROCKY CAMP - prodloužený víkend pro zájemce o bouldering, lezení, zajištěné cesty a VHT - všechny túry i metodický výklad pod vedením horských vůdců z rakouského Bad Goisern. Akce, která navazuje na minulé úspěšné ročníky, se uskuteční ve spolupráci s rakouskou společností OUTDOOR LEADERSHIP. Partnerem je česká outdoorová společnost HANNAH.

Termín: 10. - 13. 6. 2010

Místo campu: Predigtstuhl, oblast Dachstein

Program:
čtvrtek 10.6. individuální příjezd do kempu
pátek 11. 6., sobota 12. 6., neděle 13. 6. - metodika - kurz, túry, výstupy
Metodika - výklad a praxe horských vůdců. Túry a výstupy: bouldering, lezení do 6. st. UIAA, slaňování, zajištěné cesty, VHT v oblastech - Ewige Wand, Predigtstuhl, Donnerkogel, Seewand, Traunstein, jižní stěna Dachsteinu.
Ukončení campu: neděle 13.6. ve 14.00 hod.

Ubytování ve stanech: prvních 40 přihlášených má zajištěné spaní ve stanech HANNAH, ostatní musí mít vlastní stany
Ubytování v hotelu Predigstuhl: pro zájemce bude zajištěno ubytování v hotelu Predigstuhl nebo v okolních pensionech na pokojích se sprchou i WC za mimořádně výhodných podmínek. V hotelu Predigtstuhl bude k dispozici 14 pokojů - 9x dvoulůžkový pokoj, 5x třílůžkový pokoj (zde je možnost přistýlky). Cena ubytování na pokoji/osobu/noc: pokoj s výhledem do lesa 21,00 €, pokoj s balkonem 26 €, příplatek za jednolůžkový pokoj 6 € (pouze ubytování).

Poplatek za účastníka: 3450 Kč,
členové Alpenvereinu a předplatitelé lidé&HORY: 3090 Kč

Cena obsahuje: ubytování ve stanech, využití sprchy a WC v hotelu Predigstuhl, celý program, včetně metodického výcviku a všechny túry pod vedením horských vůdců.

Stravování: z vlastních zásob. Pro účastníky campu v hotelu Predigtstuhl možnost objednání snídaní, obědů a večeří (snídaně 6,50 €, balíček s obědem 5 €, večeře 10,50 €) - na jednotlivá jídla se budou prodávat samostatné kupony.

Doprava: předpokládáme vlastní dopravu účastníků

Bus: pro zájemce bude z Prahy do místa srazu a zpět zajišťována doprava busem. Bus bude k dispozici po celou dobu srazu. Cena této dopravy je 1380 Kč/osobu

 PŘIHLÁŠKY v CK ALPY (Štefánikova 63, Praha 5) na tel. 257 328 388 nebo na alpy@alpy.cz

Prohlédněte si:

DVD film v náhledové kvalitě z loňského ročníku