České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

ROCK MASTER FESTIVAL za účasti Adama Ondry a Lucky Hrozové

Arco a okolí se v posledních letech stalo Mekkou horolezců a vyznavačů outdoorových aktivit. Ve dnech 25. 8. až 2. 9. 2012 se zde  uskuteční legendární a tradiční horolezecký festival Rock Master. V loňském roce proběhl v Arcu v rámci Rock Master i Světový pohár ve sportovním lezení a během deseti soutěžních dnů přilákala tato akce více než 35 000 návštěvníků.

I letos se mohou návštěvníci festivalu těšit na mnoho zajímavostí a novinek, které organizátoři festivalu připravili. Každý návštěvník bude obdivovat neuvěřitelné sportovní lezecké výkony, ale zároveň bude mít možnost vyzkoušet zvolenou disciplinu pod vedením profesionálních průvodců na vlastní kůži - vybírat bude možné mezi lezením, turistikou a feratami. Arco jako přírodní amfiteátr je jako stvořené k takovýmto aktivitám.

Na letošním festivalu Rock Master bude mít svou mezinárodní prezentaci ALPY EXTREM TEAM – reprezentační tým našich nejlepších lezců. Ve středu večer 29. srpna od 21 hod. v aréně Rock Master Village představí Lucka Hrozová a Adam Ondra své nejvýznamnější sportovní výstupy a výkony formou unikátní slide- a videoshow.

TIP: Zde si prohlédněte kompletní program festivalu Rock Master.

Festival Rock Master vyvrcholí v soboru 1. 9. a v neděli 2. 9. Světovým pohárem v lezení na rychlost IFSC, lezení na obtížnost a soutěží v boulderingu. Celý festival bude ukončen slavnostní večerní párty, která proběhne v neděli 2. 9. 2012 od 19.30 hod.