České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Pozvánka na Skialpový víkend v Peci: 24. - 25.1. testování, závod, bohatá tombola i charitativní akce

Jak se chodí na sjezdových lyžích s pásy do kopce? Kdo to neví, odpověď najde na akci Skialpový víkend v Peci 24. - 25.1. To stojí za zkoušku! Večer při měsíčku si pak můžete užít hobby závod. Vyhrát v tombole pěkné ceny může každý, i ten poslední, kdo dojde do cíle. V neděli charitativní setkání vyznavačů skitouringu na podporu sněžného leoparda. 

 

25. 1. Pec pod Sněžkou

8. 3. Bouřňák / Krušné hory

 

1 výškový metr = 1 cent. Dynafit organizuje již pátým rokem speciální akci na podporu fondu Snow Leopard Trust pro ochranu sněžného leoparda. Zvířete, které je inspirativním symbolem značky, vyrábějící vybavení pro skitouring – pohyb na lyžích v zasněženém horském terénu. Území kde se vyskytují sněžní leopardi se zmenšuje každý den. Populace volně žijících sněžných leopardů se odhaduje mezi 4 300 až 7 200 zvířat. Ilegální lov a ničení jejich přirozeného prostředí jsou největším nebezpečím pro tato krásná zvířata. V průběhu jednoho dne zaznamenáváme všechny nastoupané výškové metry účastníků této akce a za každý výškový metr věnuje firma Dynafit 1 cent do fondu Snow Leopard Trust.

Všichni zájemci (včetně začátečníků) jsou vítáni, bude možné zapůjčit si vybavení.

 

Rezervace účasti na webu:http://bmw.gng.cz/bmwtour, vše o Skialptour 2015 (ještě Dolní Morava a Železná Ruda-Špičák) zde:http://www.rockpoint.cz/www/skialptour-2015/