České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Jubilejní desátý veletrh SPORT Life

Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life „slaví“ v letošním roce již 10. ročník a stejně jako v předchozích letech nabídne všem svým návštěvníkům spoustu inspirace a zábavy. Letos se veletrh koná v termínu 10. – 13. 11. 2011, kde jinde než v areálu brněnského výstaviště.

 

Tradičním místem prezentace vybavení a služeb spojených s outdoorovými a zimními sporty bývají obě křídla nepřehlédnutelného pavilonu „A“ a stejně tak tomu bude i při letošním ročníku. V pavilonu A2 se bude prezentovat část zúčastněných firem s nabídkou vybavení pro outdoorové aktivity. Prostory této výstavní haly doplní osvědčené a velmi oblíbené aktivity, jakými jsou kmenové lezení, lezecká stěna či další lanové aktivity. Nebude chybět ani výstava stanů.

Prezentace zimních sportů a druhá část outdoorové zaměřených firem bude umístěna v hale A1. Základem prezentace vybavení pro zimní sporty bude expozice lyží a ochranných přileb a nově také lavinových vyhledávačů, která nabídne velmi širokou paletu modelů pro nadcházející sezonu. Všichni zájemci a milovníci lyžování se mohou zúčastnit hojně navštívené aukce lyží, v rámci které lze získat nejnovější modely lyží za zvýhodněné ceny. Dějištěm aukce bude prostor podia, který bude v dalším hostit velmi zajímavé osobnosti ze světa horolezectví, sportovního lezení či jiných adrenalinových sportů.

Své místo bude mít outdoor a turistika také v rámci filmových a cestovatelských festivalů KOLEM SVĚTA a CYKLOCESTOVÁNÍ. Prvně zmíněný proběhne o víkendu v sálech Kongresového centra, CYKLOCESTOVÁNÍ proběhne tradičně v sále MORAVA (pavilon A). Souběžně s veletrhem SPORT Life se budou jako každý rok konat ve stejném termínu veletrh Bike Brno a výstavy Boat Brno a Caravaning Brno.

I nadále zůstává návštěvníkům možnost získat zvýhodněné vstupné. Stačí se před samotnou návštěvou veletrhu zaregistrovat na internetových stránkách veletrhu a získat tak zlevněnou vstupenku za 120 Kč. Jedinou podmínkou je mít k dispozici funkční e-mailovou adresu. Tam bude zaslán registrované osobě poukaz na zlevněnou vstupenku ve formátu PDF.

Důležité informace ve zkratce ...

Pro více informací sledujte průběžně internetové stránky www.sport-life.cz.

Termín veletrhu:
10. – 13. listopadu 2011, Brno – Výstaviště

Otvírací doba:
Čtvrtek – Sobota: 9.00 – 18.00 hod.
Neděle: 9.00 – 16.00 hod.

Vstupné:
Základní: 150 Kč
Zlevněné: 120 Kč
Rodinné: 250 Kč
Rodinné s využitím rodinného pasu 200 Kč