České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Fjällräven Polar - pošlete video nebo fotografie a vyhrajte účast na 300 km dlouhé výpravě!

Milovníci zimních výprav se již brzy mohou těšit na největší událost letošní zimy - Fjällräven Polar! Zúčastnit se více než 300 km dlouhé výpravy napříč arktickou tundrou může úplně každý, kdo má správnou výbavu a nadšení. Stačí poslat video, nebo zajímavou fotku s průvodním textem, ze kterého bude jasné, že jste vy ten pravý pro zimní dobrodružství!

Fjällräven Polar je tradiční zimní akce značky Fjällräven, která se v dubnu 2016 bude konat již po páté. Účastníci budou řídit psí spřežení po celou cestu ze Signaldalen v Norsku až do lesů kolem Jukkasjärvi ve švédském Laponsku. Podmínky mohou být někdy krušné a to i přesto, že dubnové počasí za polárním kruhem je relativně stabilní.

Na Fjällräven Polar chceme dát šanci “obyčejným lidem” s běžným zaměstnáním objevit, jak úžasný může být outdoorový život v zimě. Chceme tím ukázat, že každý, kdo má správné znalosti a vybavení může zažít dobrodružství na celý život,“ říká Sanela Krisat, Head of Marketing at Fenix Eastern Europe.

 

Letos se zúčastní 22 nadšenců z celého světa, z nichž dva budou z České republiky. Stačí zaslat přihlášku formou motivačního videa, či fotografie s textem, ve kterém sdělíte, proč byste právě vy měli být vybráni. Svá videa, či fotografie můžete od 18. listopadu do 10. prosince nahrát na http://www.fjallravenpolar.com.

Stačí se přihlásit přes váš profil na Facebooku. Poté proběhne internetové hlasování a výhercem se stane ten, jehož přihláška získá nejvíce hlasů. Druhý účastník bude vybrán porotou. Více o pravidlech na http://www.fjallraven.com/terms-and-conditions.

Inspirujte se na YouTube kanále značky Fjällräven!

 

Fjällräven Polar 2015 v číslech:

  • 90 kilogramů, to je váha saní připravených na expedici

  • 300 km je přibližná délka výpravy

  • 1 121 zájemců zaslalo přihlášku o účast ve Fjällräven Polar

  • 2 160 kg potravy zkonzumovali psi v průběhu expedice

  • 48 586 byl největší počet hlasů pro jednoho účastníka

  • 324 778 hlasů celkem obdrželi přihlášení zájemci

  • 800 000 návštěv na internetových stránkách Fjällräven Polar v období podávání žádost