České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Festival CYKLOCESTOVÁNÍ v Hradci Králové a Frýdku Místku - jedinečná návštěva dobrodruhů v ČR!

Přijměte pozvání na tradiční festivaly v Hradci Králové (2.-3. 2. 2013) a Frýdku-Místku (9. 2.-10. 2. 2013). Festival Cyklocestování je nevšední akce určená nejen pro všechny „cyklocestovatele“, kteří vyrážejí na své cesty po světě s kolem, ale i pro všechny příznivce nenáročné cykloturistiky, cestování a pohybu v přírodě.

V programu je několik nových tváří a tak se můžeme těšit na nová dobrodružství, sportovní výkony a plno krásných fotografií. Samozřejmostí je fajn nálada, bohatá tombola a další doprovodné programy.

Kompletní program festivalů najdete zde

Hlavním programem únorových akcí bude projekce legendárních cyklodobrodruhů manželů Herveových z Francie, kteří nám povypráví o neuvěřitelném, 14 let dlouhém, cykloputování, při kterém se jim narodila dcerka, se kterou pak ještě dalších 6 let cestovali na kolech.
Prostřednictvím odborníka na české cykloregiony Martina Leschingera nakoukneme do těch nejlepších míst pro cykloturistiku, pravděpodobně nejextrémnější česká cyklistka Hanka Ebertová nás zavede do Himálají, Daniel Polman nám představí ojedinělý sportovní výkon, Radomír Krupa povypráví o sólo objezdu České republiky na handbiku, Pavel Richtr nás v Hradci Králové zavede v sedle kola na Aljašku, případně Sváťa Božák ve Frýdku-Místku dokáže, že Ameriku lze projet na kole nonstop (v rámci závodu RAAM). Zajímavé besedy a promítání připravili i další hosté.

Již nyní se můžete těšit na výbornou atmosféru ověřené tradiční akce. Neváhejte a přijeďte.

alt

 Veškeré informace naleznete na: www.cyklocestovani.cz