České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Bike Camp 2010 (3. ročník)

Vážení účastníci Salzkammergut Bike Campu,

děkujeme vám za účast a věříme, že jste si i přes nepřízeň počasí přivezli domů dobrou náladu a protáhlé a otužilé tělo. Počasí je holt o štěstí (tentokrát bylo asi více potřeba v těžkých zápasech na Mistrovství světa v hokeji...). Letošní Salzkammergut Bike Camp přinesl i nějaké novinky, jako byl nový tým průvodců, zařazení krátké teoretické přednášky nebo noční přejezd Ewige Wand. Snad se i tyto menší změny postaraly o jisté zpestření campu, o které se budeme snažit každý rok. Podmínky nám nedovolily pěší výstup na Predigstuhl, který tedy plynule přechází do programu čtvrtého ročníku. Za rok se budeme opět těšit v Bad Goisern v osvědčeném bike hotelu Moserwirt na viděnou. Do té doby přejeme spoustu pěkných zážitků v sedle kola i mimo něj!

Reportáž z Bike Campu otiskneme v časopise lidé&HORY - čísle 3/2010, které vyjde koncem příštího týdne. 


FOTOGALERIE:

{gallery}akce/2010/SBC_2010{/gallery}

 

 

 

Bad Goisern, 20.5.-23.5.2010

Prodloužený víkend pro všechny příznivce bikování v jedinečném koutu Solné komory v oblasti pod Dachsteinem. Programovou náplň tvoří vyjížďky po bikových trasách v okolí Bad Goisern, v jezerní oblasti Solné komory i po trase závodu Salzkammergut Trophy. Komfortní ubytování v Bikehotelu Moserwirt*** s polopenzí.

Program:
čtvrtek 20. 5.: společná půldenní vyjížďka s výhledem na Dachstein a průjezdem po vytesaném chodníku v kolmé skalní stěně Ewige Wand. Nově možno uskutečnit i bike&hike túru na vyhlídkový vrchol Predigstuhl (nutné přibalit do batohu lehkou trekkingovou obuv)
pátek 21. 5.
:
celodenní vyjížďka po trase legendárního závodu Salzkammergut Trophy s profesionálními průvodci (rozdělení do 2 – 3 výkonnostních skupin)
sobota 22. 5. a neděle 23. 3.: volný program – samostatné vyjížďky

Večerní program: Prezentace – tipy na túry v Solné komoře, videoprojekce DVD ze závodu Salzkammergut Trophy, DVD z minulého ročníku Bike Campu, promítání videí a fotografií z uplynulého dne, soutěž o ceny.

Obtížnost tras a rozdělení do skupin:
Náplň programu bude přizpůsobena přání a kondici účastníků. Účastníkům budou nabídnuty podle obtížnosti tři kategorie tras - do 35 km s převýšením do 600 m, do 50 km s převýšením do 1 500 m a nad 50 km s převýšením nad 1500 m. Do přihlášky každý účastník uvede, jakou obtížnost zvolil.

Ubytování:
Luxusní Bikehotel Moserwirt*** přímo v centru Bad Goisern / polopenze  / vířivka / sauna / internet / vybavená garáž pro kola / parking pro auta

Cena:
3400 Kč za účastníka / 3100 Kč členové Alpenvereinu (cena zahrnuje ubytování, kompletní  organizační zajištění programu, poplatek za profesionální průvodce) ! Doprava se předpokládá vlastní.

PŘIHLÁŠKY v CK ALPY (Štefánikova 63, Praha 5) na tel. 257 328 388 nebo na alpy@alpy.cz

Prohlédněte si:

Reportáž a fotogalerii z loňského ročníku

DVD film v náhledové kvalitě z loňského ročníku