České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

ALPENVEREIN přišel s revoluční novinkou - elektronickým průkazem!

Od 1. 9. 2014 se můžete stát členem Alpenvereinu kdykoliv, kdekoliv a bez zbytečných časových prodlev - stačí mít přístup na internet!

Banner

Touto exkluzivní novinkou v registraci do Alpenvereinu je Provizorní členský průkaz. Systém Provizorní členský průkaz umožňuje on-line zřízení registrace členství, jehož významnou součástí je i unikátní pojištění. Systém provozovaný pod správou Alpenverein.cz je od 1. 9. 2014 v non-stop provozu.

 

A jak to celé funguje?

1/ Po provedení on-line registrace na Alpenverein.cz (nebo na stránkách smluvního partnera) je třeba provést úhradu členských poplatků bankovním převodem, výše poplatků včetně čísla účtu a variabilního symbolu platby je uvedena na konci registračního on-line formuláře.

2/ Systém je nastaven tak, že jakmile bude na účet alpenverein.cz připsána částka za členské příspěvky, obdrží zaregistrovaný člen AV během krátkého časového úseku na email, který uvedl na konci on-line registračního formuláře, tzv. Provizorní členský průkaz.

3/ Na Provizorním členském průkazu je uveden seznam všech objednaných služeb včetně výše plateb za tyto služby. Provizorní členský průkaz je tedy současně dokladem a potvrzením o registraci členství a dokladem o jednotlivých objednaných službách (připojištění trvalé invalidity, předplatné časopisu lidé&HORY a další) a obsahuje i výše uhrazených částek za tyto služby.

 

On-line průkaz vs. klasická kartička

- Provizorní členský průkaz garantuje všechny výhody členství tj. např. slevy na chatách i platnost pojištění v celém rozsahu pojistných podmínek platných pro členství v Alpenverein.cz.

- Provizorní členský průkaz obdrží od 1. 9 .2014 při registarci jak stávající člen AV, tak i řádně zaregistrovaný nový člen alpenverein.cz

- Provizorní členský průkaz má vedením Rakouského Alpenvereinu (Alpenverein.at) odsouhlasený tvar a je platný 21 dní od okamžiku, kdy klient obdrží tento průkaz v elektronické podobě na svůj email. Na průkazu jsou zmíněné časové údaje definovány.

- Zachován zůstává originál průkazu AV2015 – ten bude stejně jako dosud po provedené úhradě obratem zasílán z centrály alpenverein.cz na adresu, kterou uvedl člen AV v registračním formuláři.

- Provizorní členský průkaz s celosvětovou platností a funkčností je v současné době provozován pouze pod systémem Alpenverein.cz.

- Provizorní členský průkaz je certifikován a ochráněn proti zneužití

 


Ukázka Provizorního členského průkazu, který je zaílán mailem

 

Provizorní členský průkau v prodejní síti partnerů skupiny alpenverein.cz

- Provizorní členský průkaz je zasílán každému zájemci o členství v AV, který se řádně on-line zaregistroval v prodejnách smluvních partnerů Alpenverein.cz a na místě v prodejně provedl úhradu členství.

- I v tomto případě obdrží člen AV Provizorní členský průkaz na svůj mail, který uvedl při přihlašování v on-line registraci, a to během krátké doby po vyplnění a odeslání on-line registrace.

- Provizorní členský průkaz si může registrovaný člen AV nechat zaslat i na emailovou adresu prodejny, kde se zaregistroval.

 

Zvýhodnění pro nové členy

Každý nový člen, který provede od 1. 9. 2014 úhradu členských příspěvků na rok 2015, má možnost využívat všech výhod ještě v tomto roce 2014 a po celý rok 2015. Mezi vyhledávané výhody členství patří unikátní systém pojištění, slevy na chatách, slevy na lanovkách atd. Od 1. 9. 2014 k tomu přistoupil unikátní on-line systém registrace a obnovy členství s celosvětovou funkčností, který využívá Provizorního členského průkazu.

 

Členské příspěvky pro rok 2015

Členské poplatky pro rok 2015 za členství v rakouském Alpenvereinu (AV), členství v AV + ČHS a členství spolu s předplatným časopisu lidé&HORY najdete na:
http://www.alpenverein.cz/clenske-prispevky/.

Další informace na: Alpenverein.cz