České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Darujte adrenalinový letecký zážitek

Darujte adrenalinový letecký zážitek

Marně přemýšlíte, co svým blízkým a známým darovat? Vánoce, narozeniny, výročí, příležitostí je hodně a stále se opakují. Vybočte tak jednou z řady tradičních a ohraných dárků a darujte adrenalinový letecký zážitek.

Vyhlídkovým letem po krásách české přírody

Zážitek je to, co si vaši blízcí budou dlouho pamatovat. Ne knížku či parfém. Pokud oslavenec zrovna netrpí akrofobií, neopakovatelnou zkušeností je vyhlídkový let. Nejde vůbec o nic nebezpečného, výlet k oblakům si pohodlně užije i celá rodina. Z více než 15 míst po celé České republice se můžete odpíchnout od země a obdivovat krásnou českou krajinu ze zcela jiné perspektivy než obvykle. A vězte, že i přesto, že louky, kopce i města, nad nimiž se budete vznášet, dobře znáte, pohled shora na ně vás překvapí a může se stát, že některá z nich ani nepoznáte.

Je libo letadlo vrtulník nebo balon?

Čím vším se vy nebo vaši blízcí můžete proletět? Vyhlídkové lety se pořádají buď v letadlech, která jsou rychlejší a stihnete tak zhlédnout více, nebo ve vrtulnících. Ty zase nabízí možnost zastavit nebo couvat a váš zážitek tak může být o to intenzivnější. Pro romantické duše je připravený let balonem. Ten slouží pro kratší vzdálenosti, o to více si jednotlivé výlety vychutnáte.

Také jste se jako malí chtěli stát pilotem?

Pokud se vám obyčejný vyhlídkový let zdá málo dobrodružný, můžete se na chvíli stát opravdovým pilotem. Nemluvíme teď o žádném leteckém simulátoru, skutečně se v letadle či vrtulníku vznesete do výšky, kde vám po řádném a pečlivém proškolení instruktor předá řízení. Jde o bezpečnou akci, po celou dobu vás zkušený instruktor hlídá, kontroluje a je připravený kdykoliv řízení převzít zpět do své režie. Vy tak sobě či někomu ze svého okolí připravíte splnění dětského snu - řízení letadla .

Uspokojení pro odvážné duše

Ještě odvážnější povahy se mohou pustit do seskoku padákem . Na pár okamžiků si užijete opojný pocit volného pádu a pomalého přistání s padákem. Z hlediska adrenalinu se volnému pádu vyrovná snad jen akrobatický let, kdy pod vedením zkušeného pilota vyzkoušíte, jaké kousky s letadlem a vrtulníkem ve výšce umí.

Dárkové poukazy na jakékoliv zážitky

Zážitků, které můžete po odlepení od země zažít, je velké množství. Dech beroucí výhledy, zvláštní pocit svobody a zvýšená hladina adrenalinu za překonání trochy prvotního strachu určitě stojí.

To vše nabízí společnost Letecké zážitky, disponující bohatými a dlouholetými zkušenostmi a týmem proškolených a zkušených pilotů a instruktorů. Jak již bylo zmíněno, radost z leteckého zážitku nemusíte udělat jen sobě. Zakoupením dárkového poukazu, dáte někomu ze svých blízkých příležitost, užít si netradičního dárku a třeba i překonat své vlastní strachy.

 

zdroj: www.leteckezazitky.cz