České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Vyšel nový průvodce po feratách v Německu

Rakouské vydavatelství Schall Verlag v září 2010 vydalo zcela nového průvodce z řady Klettersteig Atlas. Většina do detailu popisovaných zajištěných cest se nachází ve spolkové zemi Bavorsko (převážně Allgäuer Alpen, Wetterstein, Karwendel, Bayerische Voralpen, Chiemgauer Alpen a Berchtesgadener Alpen). Popsány jsou např. i zajištěné cesty ve spolkové zemi Sasko (Krušné Hory, Labské pískovce).

Tento průvodce navazuje na na velmi úspěšné a již několikrát aktualizované průvodce po zajištěných cestách v Rakousku (Klettersteig Atlas Österreich), nebo v severní Itálii (vydáno ve dvou dílech – Klettersteig Atlas Italien západní část a Klettersteig Atlas Dolomiten & Südtirol severní část). Třetí část Itálie (východní a jižní část) by měla vyjít v roce 2011.

Průvodce vydává rakouské vydavatelství Schall Verlag, společnost ALPY je výhradním distributorem v ČR. Zákazníci mohou průvodce zakoupit v prodejně MAPIS.

Cena průvodce 990 Kč, 432 stran, skrytá spirála

Průvodce jsou k dostání ve specializované prodejně MAPIS, Štefánikova 63, 150 00 Praha 5, tel. +420257315459, www.mapis.cz