České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Soutěž s RockPointem o hodnotné ceny včetně pobytu v Horním Rakousku

Horní Rakousko, horský svět plný zážitků na vás čeká právě v letošní letní sezoně.

 

Vše o aktivní dovolené v Horním Rakousku včetně Slevového kuponu ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point najdete v informační brožuře HORNÍ RAKOUSKO - horský svět plný zážitků. Brožuru získáte od 15. března 2017 v obchodech Rock Point, nebo si ji můžete stáhnout v elektronické podobě zde (cca 5 MB). Stejné informace včetně Slevového kuponu najdete i v časopise lidé&HORY č.2/2017, které vychází 13. 4. 2017.
 

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

 

Tipy na aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, u jezer v Solné komoře, v oblasti Pyhrn-Priel, v Národním parku Kalkalpen i v oblasti Ennstal jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí brožury je i Slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice.

 

Soutěž o hodnotné ceny

 

Odpovězte na tři jednoduché otázky a vyhrajte 18 hodnotných cen:
- 3 prodloužené víkendové pobyty v Horním Rakousku (pobyt u Mondsee pro 2 osoby s feratou Drachenwand, pobyt v oblasti Pyhrn-Priel pro 2 osoby a pobyt v oblasti Ennstal pro 2 osoby s programem Lezení pro začátečníky)
- velmi kvalitní brýle Julbo Breeze
- pět členství v Alpenvereinu 2017
- a devět předplatných časopisu lidé&HORY ročník 2017.

Soutěž začíná v březnu a potrvá do konce května 2017, vyhlášení správných odpovědí a vylosování šťastných výherců bude provedeno 10. června 2017 na všech partnerských web-stránkách.

 

Soutěžní otázky najdete ZDE

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO (5 MB)