České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Salzkammergut Trophy - čísla se jménem, ubytování a další info

Sobota 14. července je v kalendáři mnohých maratonských nadšenců vyznačena tučným písmem. Na 21. ročník Salzkammergut Trophy se přihlásily již tisíce bikerů. Na sedmi různě dlouhých trasách očekávají organizátoři více než 5000 bikerek a bikerů ze 40 zemí.
 

Salzkammergut Trophy největším MTB maratonem v Rakousku. Dlouhá smyčka regionem UNESCO Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut platí mezi nejimpozantnější bikemaratonské trasy v Evropě. Pro ty nejtvrdší pod sluncem začíná sobota 14. července už v pět hodin. Na náměstí Bad Goisernu už po 21. odstartuje extrémní distance. Neuvěřitlných 210 kilometrů a 7119 výškových metrů čaká na účastníky jednoho z nejtěžších maratonů na světě. Vedle toho jsou v nabídce tratě dlouhé 22, 37, 53, 74 a 119 kilometrů, a dále „All-Mountain“ maraton na 55 kilometrů.

STÁLE JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT! (do 29. 6. 2018 - se jménem na čísle).

UBYTOVACÍ KAPACITY JSOU TAKÉ K MÁNÍ - MÁME PRO VÁS SKVĚLÝ TIP:

Hagan Lodge v Altaussee má skvělou nabídku pro všechny účastníky Trophy, kteří ještě nemají žádné ubytování. Dvě přenocování od 13. do 15. července v "Lodge Luxury" stojí pro 1 osobu v dvoulůžkovém pokoji 119,- Euro, prodloužení dokonce jen 39,- Euro/noc!

Každá Lodge (chata) zahrnuje tři ložnice, dvě společné koupelny, vlastní saunu, obývací pokoj a malou kuchyni, předsíň s šatnou a místnost na kola.

Prosím rezervujte si ubytování rychle, už je jen několik chat volných! Za malou sumu je možné si zarezervovat i odvoz na start v Bad Goisernu.
 

 

 

Veškeré informace v českém jazyce na www.salzkammergut-trophy.at