České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Podzim v DIRECTALPINE

 

Liberecká firma DIRECTALPINE nespí na vavřínech a i v nové podzimní kolekci přináší spousty nových modelů a barev. Jako vždy v nekompromisní kvalitě a s perfektními, skvěle padnoucími střihy. Samozřejmostí je jejich výroba v České republice. Přinášíme vám výběr těch nejzajímavějších novinek.

 

MOUNTAINER CARGO

Legendární kalhoty v nové verzi se skládanými kargo kapsami. Osvědčený odolný materiál, na kolenou a zadku vyztužený “neprůstřelnou“ Cordurou, skvěle padnoucí střih. Ideální model jak na turistiku a cestování, tak na každodenní nošení. Univerzální model na dlouhá léta používání.

 

 

JORASSES 

Hybridní kombinace funkčních materiálů a výborně padnoucí technický střih dělají z této novinky vysoce komfortní model pro aktivní pohyb - skialpy, běžky, lezení, turistiku. Ideální je v kombinaci s D.A. bestsellerem - kalhotami CASCADE PLUS.

 

A to samozřejmě zdaleka není všechno. V nové kolekci najdete také nové barvy nejoblíbenějších modelů, včetně atraktivní „LIMITED“ varianty s vlastním unikátním logem.

 

 

Vysloužila si ho třeba technická hardshell bunda GUIDE, velmi odolná DEVIL ALPINE či vysoce prodyšná SUMMIT.

 

DIRECTALPINE novou kolekcí opět potvrzuje, že patří mezi špičkové výrobce outdoorového oblečení s širokou nabídkou modelů pro naprostou většinu volnočasových aktivit a sportů v přírodě.

 

P.S.: Dění kolem Directu můžete nově sledovat také na stále populárnější sociální síti INSTAGRAM - www.instagram.com/directalpinecz.