České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Outdoor Days v údolí Stubaital - tip pro všechny milovníky outdoorových sportů

K zahájení letní sezóny se v údolí Stubaital nabízí všechno možné – to znamená trénink šikovnosti v cyklistické Bike Aréně, možnost užít si dobrodružství v největším Adventure Parku Tyrolska, vychutnání si přírodních zážitků na ledovcové túře, zdolání hor na lezeckými cestami nebo zážitky z dobrodružství na horské GPS túře. S rezervací ve zvýhodněném kursu paraglaidingu a při zlevněném paraglaidingovém tandemovém letu se můžete cítit jako orel. Nebo si radši chcete procvičit rovnováhu na laně při Slackline-Workshopu s Reinhardem Kleindlem na lowlines? To všechno a ještě mnoho dalšího je možné s lístkem na Stubai Outdoor Days (1. – 2. července 2011) za pouhých 29,- €.

Outdoor Days balíček od € 109,-
Příznivci Outdoor-dnů ve Stubai se mohou zúčastnit již od 109,- € a rezervovat si balíček se 3 noclehy v dvoulůžkovém pokoji včetně vstupenky na Outdoor Days a účasti na programu aktivní horské dovolené „Hütten aktiv“ u stubaitouristik@stubai.at.

Akce „Hütten aktiv“ 3. července 2011
Po zavření stanů na základně Outdoor Base, pokračují Outdoor zážitky dále. Protože nyní se aktivizují horské chaty Alpenvereinu v údolí Stubaital, které 3. července nabízejí túry s průvodcem.

STUBAITAL
Údolí Stubaital v Tyrolsku leží poblíž spolkového hlavního města Innsbrucku a je optimálně dosažitelné po dálnici z Německa, Rakouska, České republiky,  Švýcarska a Itálie. Údolí dlouhé 35 kilometrů a obklopené 80 menšími i většími ledovci a 109 třítisícovými vrcholy se představuje návštěvníkům ve svých pěti hlavních střediscích Neustift, Fulpmes, Telfes, Mieders a Schönberg. Stubai nabízí  celkem 850 km turistických cest a 730 km tras pro horskou cykloturistiku.

 

Další informace na: www.stubai.at