České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Novinky pro české členy Alpenvereinu - on-line přihlášky

 

Od ledna 2016 byl unikátní ON-LINE REGISTRAČNÍ SYSTÉM ALPENVEREIN.CZ rozšířen o zajímavé funkcionality. Stávající členové, kteří si obnovují členství (aktuálně na rok 2016) a již dříve byli registrováni u sekce Praha-Innsbruck, nemusí jako dosud opakovaně vyplňovat všechny údaje o své osobě nutné pro registraci. Zvolí funkci NAČÍST ÚDAJE nebo ti, kdo ztratili průkaz AV a nepamatují si jeho číslo, funkci ČÍSLO PŘIHLÁŠKY (elektronické číslo přihlášky při poslední registraci do ALPENVEREIN.CZ), dále vyplní datum narození. Systém v následujícím kroku sám doplní všechny ostatní údaje o registrovaném členu, nabídne je ke kontrole a umožní návrat k obnovení členství. Tato funkce je významná a pomůže především u registrace rodin – pokud některý člen rodiny změnil díky věku kategorii registrace, systém ho na tuto změnu upozorní a oznámí mu správnou výši poplatku za členství. Tento systém obnovy členství v plném rozsahu respektuje přísná pravidla o ochraně osobních dat, tak jak to vyžadují rakouské a evropské zákony a zabraňuje jejich zneužívání. Proto není při obnově registrace nabízeno jméno člena Alpenvereinu.

Banner

Další novinkou tohoto systému je, že registrace pro členy KČT byla rozšířena o nabídku členství pro členy TOM (Turistické Oddíly Mládeže).

Celý tento nový systém byl v druhé polovině ledna 2016 uveden do provozu i u všech partnerů, kteří nabízí členství v AV pomocí on-line systému ALPENVEREIN.CZ.