České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Novinky na léto od DIRECTALPINE

Nová kolekce DIRECTALPINE se pro letní sezónu pěkně vybarvila. Prostě nové léto, nové barvy. A k tomu tradiční atributy značky DIRECTALPINE: nekompromisní kvalita a perfektní střihy. Direct je tu zase jak se všemi svými klasickými nezničitelnými stálicemi typu PATROL a MOUNTAINER, tak s úplnými novinkami, které prostě musíte vidět!

Ohromně nás bavila práce na designu kalhot JOSHUA a  YUKA – tady jsme se vyloženě vyřádili. Přinášíme Vám tak pestré a krásně barevné kalhoty lezecké řady. Modré, oranžové, zelené, prostě barvy, které Vás rozsvítí.

 

Úplná bomba jsou nové kalhoty PANTHER a PANTHER LADY, džíny ze značkové Cordury. Žádný běžný denim, ale nový špičkový moderní materiál. Díky tomu Panthery vydrží snad všechno, a navíc jsou úžasně pohodlné, strečové a samozřejmostí je propracovaný lezecký střih. To z nich dělá skvělé lezecké kalhoty, které nebudete chtít sundat. Získáte tak i kalhoty na běžné každodenní nošení, ve kterých můžete strávit klidně celý rok, a ještě tím dáte najevo svou outdoorovou příslušnost.

 

A co ještě? Pořád vyrábíme u nás, českýma rukama, prostě „doma" (viz VIDEO). Preferujeme místní zdroje a dodavatele, využíváme ekologicky šetrné materiály. Za každým produktem je historie, prožité dobrodružství  v přírodě, v horách, ve stěně. A moc Vám děkujeme, že jsme i nadále Vaším oblíbeným společníkem při všech vysněných výpravách za dobrodružstvím.

Radek Nováček & DIRECTALPINE Team