České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

MANA – jídlo, které dodá tělu vše, co potřebuje

Co kdybyste už nemuseli řešit, kolik času strávíte přípravou jídla? Co kdybyste se jednoduše mohli v několika vteřinách napít perfektně vyváženého jídla, aniž byste se museli starat o cokoliv jiného? Je čas přestat jíst nezdravé fast foodové jídlo nebo zbytečně hladovět, když vás zrovna tlačí čas. Vyzkoušejte Manu, funkční jídlo ve formě nápoje. Mana je kompletní náhrada stravy navržená ve špičkové české laboratoři týmem vědců, je založena na klinických studiích a vyrobena pomocí nejmodernější technologie. Pořídit ji lze ve formě již namíchaného drinku či v podobě prášku.

 

Mana Drink

Když urputně kručí v břiše, tělu chybí energie a vy nestíháte. V jediné 330ml lahvi Mana Drinku najdete vyváženou svačinku, která vás dokonale zasytí. Během chvilky doplníte 400 kcal, což je 20 % vaší denní potřeby. Třešničkou je příjemná neutrální chuť nápoje.

 

Mana Prášek

Snídaně do minuty, bleskový oběd či večeře do šedesáti sekund. Jediný sáček Mana Prášku zalitý lahvičkou oleje dá vašemu tělu všechny vitamíny a minerály, které potřebuje. Díky kompaktnímu balení se sedmi sáčky a lahvičkami tak máte navařeno na týden.

 

 

Všechny vitamíny a minerály

S klinicky ověřeným složením vytvořeným našim týmem vědců můžete dosáhnout lepšího života bez konzumace živočišných produktů. Více než 99% našich ingrediencí pochází z přírodních rostlinných zdrojů a vzniká tak nápoj se všemi vitamíny a minerály, které vaše tělo potřebuje, aby si udrželo vyvážený nutriční příjem.

 

Pouze to nejlepší pro vaše tělo

Suroviny, které používáme, jsou důkladně testovány v laboratořích, abychom zajistili, že při výrobě našich produktů jsou využívány pouze ty nejkvalitnější ingredience. takto kombinovaná je Mana nejen snadno stravitelná, ale také umožňuje pocit spokojenosti a zasycení po každém jídle.

 

Nízký glykemický a insulinemický index

Je jedno jestli před nebo po cvičení, Mana je spolehlivým a vyváženým zdrojem energie, který má nízký glykemický a insulinemický index. Dokonalý způsob jak se udržet v tempu po celý den.

 


Sportovci mohou Manu používat jako kvalitní a rychlý zdroj živin a energie

 

Více informací na: https://mojemana.cz