České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Kam na výlet v Česku a Slovensku? Nechte si poradit od zkušených výletníků

Letní počasí k nám letos dorazilo brzy a předpověď počasí slibuje, že se i nadále máme na co těšit. Ve městě je ovšem sluníčko spíš na obtíž, mnohem lepší je vyrazit někam ven. Česká republika nabízí nespočet historických památek i přírodních krás k prozkoumání. A o některých možná zatím ani nevíte!

Když jde o tipy na výlet, není nad osobní zkušenost

Venku pálí slunce, pracovat se vám nechce, a tak přemýšlíte, kudy z nudy? Pro sváteční výletníky, kteří se moc nevyznají, i pro nadšence, kteří naopak věří, že už viděli v okolí každý kámen, vznikl nedávno nový portál Tipykamnavylet.cz. Jeho jméno mluví za vše: účelem webu je poskytnout přehledný seznam zajímavých míst nejen v Česku, ale také u našich východních sousedů, v němž každý najde inspiraci. Nejedná se přitom o žádnou neosobní reklamu ani turistického průvodce. Stránky má na svědomí parta turistů, jako jste vy, a všechny tipy pochází od jejích moderátorů či uživatelů.

Kam všude se můžete vydat – třeba i zadarmo?

Více než 2500 turistických cílů vám poradí lidé, kteří už vědí, kam na výlet. Všechny jsou originálně zpracované podle autentické zkušenosti. Moderátoři webu je seřadili do přehledných kategorií podle oblastí Česka a Slovenska, orientovat se můžete také podle délky výletu. Příjemným bonusem je pak mapa s intuitivními ikonkami. Máte pocit, že v ní něco chybí? Nový tip na výlet můžete přidat i vy, dokonce si tím malinko přivyděláte. Kromě odměny za příspěvky a komentáře na již existující tipy získáte 100 % z banneru pod vaším tipem.

Tipy na výlet neustále v kapse

I milovníci přírody musí být zběhlí v moderních technologiích, proto stránky nabízí praktickou vychytávku: tipy na výlety si lze nechat zasílat emailem. Stránku samozřejmě snadno zkontrolujete i na cestách, je plně responzivní pro zobrazení na smartphonech. Nové informace se pravidelně objevují také na facebookové stránce.

 

Zdroj: www.tipykamnavylet.cz