České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

"Hovno hoří a hřeje!" - darujte tibetským seniorům teplo

Zima a topná sezóna přichází nejen u nás, ale i v Himálaji. Rozhodli jsme se vytvořit kampaň Hovno hoří a hřeje, jejímž cílem je podpořit nákupem otopu na zimu tibetské seniory v severoindickém Himálaji. Darujte seniorům teplo. Váš dar umožní nakoupit tibetskému seniorovi otop, který mu vydrží jeden zimní měsíc.

Díky Vám se tibetský dědeček a babička zahřejí, nebudou trpět chladem ani nemocemi. Vás zahřeje u srdce, seniory v Himálaji. Garantujeme, že prostředky ve výši 80 % jsou použity na otop, 20 % pak pokrývá náklady spojené se zajištěním realizace projektu. Více informací a možnost zakoupení certifikátu ZDE.

 

 

Organizace MOST se zaměřuje na podporu tibetských rodin žijících v těžkých životních podmínkách. Pomáhá i seniorům, kteří jsou bez prostředků a často bez rodin. Zajišťuje jim nejdůležitější věci, jako jsou léky, zdravotní pomůcky či otop na zimu.

Zveme Vás také na Tibet v Arkádách
Poslední předvánoční víkend 17. -18. 12. se s námi již tradičně můžete setkat v obchodním centru Arkády Pankrác a pořídit si výrobky z našeho charitativního obchůdku. Čekají vás lungty, korálky, ponožky či kalendáře.
 
zdroj: MOST