České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Hannah Rocky Camp

HANNAH ROCKY CAMP 4. ročník
Prodloužený víkend pro zájemce o zajištěné cesty, VHT, lezení a  bouldering
Akce, navazující na úspěšné tři ročníky, se uskuteční opět ve spolupráci s rakouskou společností OUTDOOR LEADERSHIP. Všechny túry i metodický výklad proběhnou pod vedením profesionálních horských vůdců z rakouského Bad Goisern.

TERMÍN: 18. – 21. 6. 2009
Místo campu: Predigtstuhl, oblast Dachstein

PROGRAM:
čtvrtek 18 .6. individuální příjezd do kempu
pátek 19. 6., sobota 20. 6., neděle 21 .6.
Metodika – výklad a praxe horských vůdců. Túry a výstupy: zajištěné cesty v oblastech – Ewige Wand, Predigtstuhl, Donnerkogel, Seewand, Traunstein, jižní stěna Dachsteinu, lezení do 6. st., slaňování, bouldering.
ukončení campu: neděle 21. 6. ve 14.00 hod.

CENA: 3250 Kč
Sleva 300 Kč pro členy Alpenvereinu a předplatitele lidé&HORY: 2950 Kč

CENA OBSAHUJE: ubytování ve stanech HANNAH nebo ve vlastních stanech, kompletní program vč. metodiky a túr pod vedením horských vůdců, využití sprchy a WC v hotelu Predigtstuhl.

UBYTOVÁNÍ: Prvních 40 přihlášených má zajištěno spaní v CAMPU ve stanech HANNAH, ostatní se mohou ubytovat v CAMPU ve vlastních stanech. Pro zájemce bude zajištěno i ubytování v hotelu Predigstuhl nebo v okolních pensionech na pokojích se sprchou i WC za mimořádně výhodných podmínek. V hotelu Predigtstuhl bude k dispozici 14 pokojů – 9x dvoulůžkový pokoj, 5x třílůžkový pokoj (zde je možnost přistýlky). Cena ubytování na pokoji/osobu/noc: pokoj s výhledem do lesa € 21,00, pokoj s balkonem € 26,00, příplatek za jednolůžkový pokoj € 6,00 (pouze ubytování).

STRAVOVÁNÍ: Každý si zajišťuje z vlastních zásob. Pro účastníky campu v hotelu Predigtstuhl možnost objednání snídaní, obědů a večeří (snídaně 6,50 €, balíček s obědem 5,00 €, večeře 10,50 €) – na jednotlivá jídla se budou prodávat samostatné kupony.

DOPRAVA: vlastní

BUS: Pro zájemce bude z Prahy do místa srazu a zpět zajišťována doprava busem. Cena této dopravy je 1380 Kč/osobu (min. počet: 25 osob).

TIP: Přijeďte o týden dřív a zúčastněte se BIKE CAMPU, který proběhne o týden dříve ve stejné oblasti

FOTKY Z MIN. ROČNÍKU:

 

 

PŘIHLÁŠKY v CK ALPY (Štefánikova 63, Praha 5) na tel. 257 328 388 nebo na alpy@alpy.cz