České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

FJÄLLRÄVEN: Za polární liškou do Centrum Chodov

Milovníci praktické módy, nadčasového funkčního designu a přírody se mají na co těšit, v říjnu totiž v Praze otevřel své brány další Fjällräven Shop. Je součástí nově zrekonstruovaného a rozšířeného Centra Chodov, které se po úpravách stalo jedním z největších obchodních center v České republice. Od 11. října tak zákazníci mohou navštívit obchod s  oblečením vhodným do města i do přírody, doplňky a outdoorovým vybavením.

 

 

Stejně jako na ostatních pobočkách Fjällräven Shop, i zde se představí značky Fjällräven, Hanwag a Primus, přičemž prim bude hrát oblečení a vybavení Fjällräven s polární liškou ve znaku. V nově zrekonstruovaném a rozšířeném Centrum Chodov se prodejna zařadí vedle dalších více než 300 obchodů nabízejících přes 165 značek a stane se tak součástí jednoho z největších obchodních komplexů v Čechách.

„Centrum Chodov bude od října obchodním centrem s největší nabídkou obchodů v republice a zároveň vůbec jedním z největších center v zemi. Bude to místo určené nejen pro nakupování, ale nabídne také mnoho prostoru pro setkávání, sdílení zážitků a další vyžití – bude to takové malé město ve městě. Jsme proto velmi rádi, že se můžeme stát jeho součástí, a jsme si jisti, že se sem za námi budou zákazníci stále rádi vracet,“ říká Lukáš Liška, majitel sítě obchodů Fjällräven Shop. Fjällräven Shop v Centrum Chodov bude již čtvrtou pobočkou v České republice. Další prodejny sídlí v Praze v Centru Černý Most a Palladium a v brněnské Olympii.

 

 

V sortimentu nové prodejny nebude chybět klasická kolekce Fjällräven, k nalezení zde bude výbava do hor i na lehké víkendové procházky po lesích, treková i městská obuv či vařiče, nádobí a další vybavení potřebné pro komfortní život v přírodě. Zároveň se ale mohou zákazníci a milovníci outdooru těšit i na ty nejžhavější novinky – hned při slavnostním otevření značka Fjällräven představí Bergtagen, systém vrstvení určený pro vysokohorské túry. Nebudou chybět ani dvě nové kolekce legendárního batohu Kånken – speciální série Kånken a Kånken Mini oslavující zapsání batohu na seznam švédského užitého umění, kterou tvoří modely v těch nejoblíbenějších barvách doplněné o popruhy se vzorem pruhů, kostek či barevných bloků, a jednorázová limitovaná nabídka šedého batohu Re-Kånken s výšivkou, která byla vytvořena speciálně u příležitosti otevření nového pražského obchodu. Každý zákazník při nákupu nad 5 000 Kč tak bude mít možnost zdarma získat tuto jedinečnou Re-Kånken edici. Nabídka platí do vyčerpání zásob.

 

Nová kolekce Bergtagen bude mimo jiné představena i na MFA Praha (24. - 26. 11. 2017).