České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Adrex Ice Run 2011 - MČR v ledolezení se již blíží

V sobotu 29. ledna 2011 se do Víru již potřetí sjedou nejrychlejší ledoví „běžci“ ze všech koutů České republiky, aby poměřili svoje síly v oficiálním mistrovství České republiky v divácky velmi atraktivní disciplíně – ledovém lezení na rychlost.

Pravidla závodu Adrex Ice Run jsou velmi jednoduchá – zdolat v co nejkratším čase přibližně 35 metrů dlouhou cestu, a to bez ztráty kontaktu se stěnou a bez pádu do lana. Z dopolední kvalifikace, které se může zúčastnit opravdu každý, postoupí deset nejrychlejších mužů a pět žen do večerního finále, kde se utkají o velmi zajímavé ceny od sponzorů závodu. V loňském roce nastavili finalisté laťku velmi vysoko a uvidíme, zda se letos někomu podaří překonat vítězný čas Radka Linerta 1 minuta 7 vteřin. Šanci máte i Vy!

Program závodu :

•    08:00 – zahájení kvalifikace (muži i ženy)
•    13:00 – konec registrace závodníků na místě
•    16:00 – ukončení kvalifikace a vyhlášení finalistů
•    19:00 – finále ženy
•    20:00 – finále muži
•    21:00 – ohňostroj pod ledovou stěnou
•    21:00 – Adrex Ice Rum párty (Krabička)
•    23:00 – rocková zábava (KD Vír)


Registrace závodníků :

Přestože je Adrex Ice Run oficiálním mistrovstvím České republiky, kvalifikace se může zúčastnit opravdu každý. Jedinou podmínkou je včasná registrace závodníků na telefonním čísle 732 100 160 nebo na emailové adrese adrex@adrex.cz. Potřebujeme znát Vaše celé jméno, kontakt a orientační příjezd na kvalifikaci. Startovné je 100,- Kč při registraci nejpozději do pátku 28.1.2010 do 20:00 hodin a 200,- Kč při registraci v den závodu přímo pod ledovou stěnou ve Víru. Registraci na místě musíte stihnout do 13:00 hodin.

Na výherce v jednotlivých kategoriích čekají velmi zajímavé ceny od sponzorů závodu a samozřejmě i drobná pozornost od provozovatelů ledové stěny ve Víru. Podrobnější informace budeme průběžně doplňovat v následujících dnech na www.adrex.cz. V případě nepříznivého počasí se může termín akce změnit !!!

Více o ledové stěně zde: www.adrex.cz/ledova-stena

Za organizátory David Matuška / ADREX


Foto z minulého ročníku (autor Petr Holub):